Program

Planering pågår! Tider kan komma att ändras.

Talare4 (1)

Anette Hjalmarsson

Moderator

09.00-09.30

Inledning: Välkomna till LSS i Fokus

Anette Hjalmarsson är pedagog, handledare och föreläsare med spetskompetens inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande. Hon arbetar nu som produktchef på Boet, men har dessförinnan över 20 års erfarenhet inom funktionshinderområdet. Först som pedagog inom olika specialpedagogiska verksamheter, senare som metodutvecklare inom LSS Bostad med särskild service.

Porträtt Jeanette Fyrkant Webb[25]

Jeanette Hagelid

Talare

09.30-10.30

30 år av LSS, vad kan vi förändra framåt?

Förändringsledning / Kunskap

Jeanette Hagelid är utbildad socionom och har fortsatta studier inom förändringsarbete och organisation inom vård och omsorg. Hon är också examinerad i pedagogik för handledning inom vård och omsorg samt CTT-certifierad konsult. Hon använder verktyget Barrett Values ​​Center för att stödja i att synliggöra och arbeta framåt med organisationens organisationskultur. LSS har i olika roller varit det självklara yrkesvalet för Jeanette i snart 30 år. Det har också varit det starka intresset inom området som styrt Jeanettes vidareutbildningar. Här delar hon med sig av sina erfarenheter bakåt och sina tankar framåt!

Talare5

Camilla Persson

Talare

11.00-12.00

Konsten att Nyckla UPP! förändringskraften i din verksamhet

FÖRÄNDRINGSLEDNING

Camilla Persson är VD på Transformationsakademin AB, förändringsexpert och senior rådgivare till organisationer och chefer som vill göra förändringsresor mot framtidens arbetsplatser. Hon är också författare till böckerna "Fyra nycklar för framgångsrik förändring" och "Välkommen HOME- en färdplan för den hållbara arbetsplatsen"

Camilla kallas ofta av sin omgivning som ”hon med nycklarna” och fokuserar på att ge sina kunder verktygen för att självständigt och långsiktigt kunna driva framgångsrikt förändringsarbete.

JENNY3

Jenny Larsson

Talare

13.30-14.30

Hej jag har CP

INSPIRATION

Jenny Larsson är känd som @jennyspyssel på Instagram, där hon inspirerar sina över 110 000 följare genom att dela med sig av livet med diagnosen Cerebral Pares (CP). Jenny är utbildad arbetsterapeut och har flera års erfarenhet av habiliteringsarbete. Numera kan hon också titulera sig författare till sjävbiografiska boken "Hej jag har CP."

Lyssna till och inspireras av Jenny som med klokhet, värme och humor delar med sig av sina erfarenheter utifrån ett professionellt men också personligt perspektiv.

Forelasare Johanbook Fotocred Ateljelena 1 E1676640712774

Johan Book

Talare

15.15-16.15

Konsten att skapa en engagerad, välmående och framgångsrik organisation

Ledarskap

Johan Book är medgrundare till HejEngagemang!, en organisation som fajtas för ett mer engagerat och välmående Sverige! Ledar- och teamutveckling har varit på hans agenda de senaste 20 åren.

Med fötterna i världens mest evidensstarka forskning kring engagemang, motivation, välmående och måluppfyllelse får ni tillfället att ta del av all kunskap och erfarenhet som finns inom ämnet.  Ni får också chansen att reflektera över vad just ni behöver göra annorlunda framåt för att skapa de allra bästa förutsättningarna för att ta just er organisation/arbetslag till nästa nivå.

Talare4 (1)

Anette Hjalmarsson

Moderator

16.15-16.30

Tack för idag

Anette rundar av dagen med en avslutande reflektion.